Sodronyhuzalos rendszer

Obrázok hlavičky produktu - Sodronyhuzalos rendszer | vomet.sk

Sodronyhuzalos rendszer

Az építészek, formatervezők és tervezők a sodronyhuzalas rendszereket nemcsak a beltérben, korlátok, polcok, kiállítási standok, kirakatdíszítések vagy egyéb garnitúrák céljára használják sikeresen, hanem a kültérben is, az épületek homlokzatán stabil támrendszert kialakítva a kúszónövények számára, vagy az épületek teherhordó, merevítő vagy védőrendszereinek a kialakítására is.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Az általunk forgalmazott minden sodronyhuzal rozsdamentes nemesacélból készül, a DIN szabványnak megfelelő, X5CrNiMo1810 (WNR 1.4401 illetve. AISI 316) acélminőségben - ezen acél általánosan használt megnevezése A4, illetve V4A - amely rendkívül ellenálló a vegyi anyagok hatásával szemben, ide értve a savakat is. A sodronyok a gyártásuk után szabadalmaztatott tisztító eljárás útján megtisztításra kerülnek.
A rendszer rögzítő elemeinek és tartozékainak a többsége ugyanolyan minőségű nemesacélból készül, mint a sodronyhuzalok, de ezen túl a minőség növelése céljából az acél anyag molibdénnel is modifikált. Ennek az acélnak a jelölése: DIN X2CrNiMo17122 (WNR 1.4404 illetve AISI 316L).
Azon készleteknél, amelyeknél a huzalok és a végelemek egybe vannak préselve, garantáljuk az egész készlet jó működését. Amennyiben a vevő olyan készletet választ, amelynél a huzalok és a végelemek csavaros kötéssel kerülnek összekötésre (ú.n. száraz kötésű elemek), tehát az elemeket saját maga köti össze, a sodrony és a JAKOB® típusú összekötő elemek minőségét csupán külön-külön garantáljuk.

TERMÉKSOROZATOK

BASIC

A Basic No5 és 5.1 terméksorozatok a legszélesebb körű felhasználásra alkalmas termékek. A terjedelmük és kidolgozottságuk révén a használatukkal bármilyen sodronyhuzalos megoldás kialakítható. Ilyen elgondolással került összeállításra a főleg építészek, tervezők és mérnökök számára készült katalógusunk is, amely 115 oldalnyi terjedelemben teljeskörű műszaki tájákoztatást nyújt az egyes termékekről.

GREENGUIDE

A G1-es katalógusban található INOX LINE GREENGUIDE terméksorozat a kúszó növények számára alkalmas támaszok és állványok építéséhez készült. A GREENGUIDE termékek alkalmasak a kertépítészetben virágállványok építésére és egyúttal megoldásokat kínálnak családi házak, lakóépületek és ipari létesítmények homlokzatainak zöld növényzettel történő beborításánál is. A rendszer részét képezik a WEBNET védőhálók is, amelyek természetesen úgyszintén rozsdamentes sodronyhuzalokból készülnek, és amelyek elegáns biztonsági elemet alkotnak bármely épületnél.

WEBNET

A rugalmas és transzparens háló rozsdamentes (antikorr) acél sodronyokból készülnek, sokoldalúan felhasználhatók és hosszú élettartamúak. Korlátoknál és lépcsőházi alkalmazásoknál támaszt és biztonságot nyújtanak. Az épülethomlokzatokon alkalmazva támaszt nyújtanak a kúszónövények számára. A nagy terekben filigrán hatást keltő térelosztó elemként alkalmazhatók. A webnet az érvényes szabványok szerinti számos vizsgálatnak lett alávetve. A webnet hidak és kilátó teraszok állandó támasztó vagy függesztő elemeként a hagyományos megoldásoktól eltérően ellenálló az UV sugárzással és az időjárás hatásaival szemben.

VERTIGUIDE

A VERTIGUIDE terméksorozat 12 standard sodronykészletet tartalmaz, amelyek függőleges korlátbetétként alkalmazhatók. Ez a termékcsalád a kedvező árának köszönhetően esztétikus és funkcionális alternatívát jelent a hegesztett korlátbetétekhez. A termék minden típusú szerkezethez alkalmazható, beleértve a faszerkezeteket is. 

BASIC 6

Basic 6 - áru kezeléséhez - emeléséhez, feszítéséhez - szükséges termékek. Megtalálhatók munkabiztonsági rendszerek és a biztonságos sportolás szolgáló termékek is.

BALANCE

A BALANCE polcok, reklámtáblák, függönyök vagy egyéb könnyű tárgyak rögzítésére szolgáló könnyű, légies rendszer. A rendszer az 1,0 - 2,5 mm vastagságú sodronyhuzalokra és a hozzátartozó összekötő elemekre (ú.n. fittingekre) épül. A rendszerre jellemző, hogy az közvetlenül az közvetlenül a helyszínen teljesen összeszerelhető, ami azt jelenti, hogy a szállításkor a rendszer egyik alkotóeleme sincs szilárdan egybepréselve a rendszer másik alkotóelemével.

Referenciák


Tanácsadás és konzultáció


Hogy válasszuk ki a megfelelő terméket?

Ha szüksége van segítségre, bátran lépjen velünk kapcsolatba.

Válaszolunk kérdéseire és segítséget nyújtunk a megfelelő termék kiválasztásánál, ill. projektek realizálásában.

  • Technikai információk és dokumentumok bebiztosítása
  • Tanácsadás az anyagok megfelelő kiválasztásánál és használatánál
  • Technikai ajánlások és megoldások
  • Konzultáció termékeink alkalmazásáról és alkalmasságáról

Informálódjon szakembereinknél

 - vomet.sk

Ing. Róbert Mészáros

Kereskedelmi menedzser - Magyarország

(036) 203 701 894

+421 915 575 727

meszaros@vomet.sk
 - vomet.sk

Katarína Predná

Kereskedelmi aszisztens, logisztika – Magyarország

Tevékenyég: SK és Magyarország

+421 (033) 590 37 13

predna@vomet.sk